05/12: Ladies In Eclectic 1

De traditionele start van de wintercompetitie van de Ladies was al zeker een schot in de roos: het praat-eet en golfcafé verliep in een gezellige open sfeer met het bespreken van voorstellen voor het nieuwe golfjaar en lessen die we trokken uit het voorbije jaar.Een heerlijke pastinaaksoep met houthakkersbrood was de juiste start voor de 1ste van een reeks van 5 eclecticwedstrijden die zullen gespeeld worden tot eind februari 2024. We opteerden voor 9 holes ipv 18 omwille van de nattigheid en koude van de voorbije dagen en dit werd enthousiast onthaald.

Na de wedstrijd was een warme wijn of choco een opkikker en dan was het wachten op de Sint… Hij maakte zijn intrede begroet door onze zingende ladies.

De Sint leek in goede vorm en met enkele pittige lijntjes uit zijn Sinterklaasboek verwelkomde hij de Ladies en zetten hij de winnaars in de chocola.

Ook de 4 Dames die winnaar waren van de golfjaar 2023 en niet op het finalefeest aanwezig waren, kregen hun prachtige prijzen van de Sint.

Bedankt voor je komst Sint en dank Ladies voor jullie aanwezigheid.

Volgende afspraak!! Dinsdag 19 december 2de Eclectic in Kerstsfeer dus vergeet de mutsen niet. Veerle Van Hauwe zorgt voor gebak na de wedstrijd.

Tot dan,

Nicole