07/02: Ladies Winter Eclectic 5

Een mooiere finaledag van onze winter-Eclectic wedstrijden konden we ons niet wensen.

22 Dames kwamen aan de start voor deze 5de wedstrijd. Het vroor in de morgen maar bij onze start om 14u waren zonnebrillen  en niet te dikke truien van de partij en we gingen ervoor. We probeerden op een vlot parcours met wat hobbelige greens omwille van de inzanding er het beste van te maken.Men zorgde voor een gezellige sfeer in de veranda na de wedstrijd waar ook de prijsuitreiking volgde van de bruto en nettowinnaars in beide categorieën van deze toffe wintercompetitie.

In categorie I was Conny Vermeersch de bruto winnaar met 36 ptn en in categorie II was Mieke Lonneville  aan de beurt met 23 punten. Zij konden hun mooie prijzen in ontvangst nemen.

In categorie I was Andrée Serreyn de netto score winnaar over de 5 wedstrijden met 49 ptn gevolgd door Marie-Jeanne Vandenbussche met 48 ptn.

In categorie II was Nicole Loquet de winnaar met 45 ptn gevolgd door Carine Garre met eveneens 45 ptn.

 

De 5de eclectic van vandaag werd in Cat I gewonnen door Marie-Jeanne met 36 ptn , gevolgd door Conny Vermeersch en Katrien De Cuyper beide met 35 ptn.

In Cat II won Carine Garre met 34 ptn en Nicole Loquet met 32 ptn.

Blije gezichten overal, mooie prijzen en een schitterende laat-avondzon gevolgd door een lekker etentje. Een mooie afsluiter van dit winterseizoen en nu afspraak op dinsdag 28 februari voor een Ladies OUT  in Wimereux.

Hopelijk zit het weer goed en kunnen we februari afsluiten met een toffe OUT waarop ook de Men uitgenodigd zijn. 61 € voor green fee, de kaart en een etentje.

Ben jij er ook bij?

Nicole Loquet