27/02: Finale Ladies Eclectic

Eindelijk was  dit spreekwoord van toepassing op de 5de en laatste eclectic wedstrijd van het winterprogramma Ladies: een stralende zon na een hobbelig parcours waarin deze wintercompetitie verliep. 2 wedstrijden met 9 holes omwille van de hevige regenval, een terrein dat het vele water niet meer aan kon enz. We moesten ook een lagere deelname noteren .

Bij elke wedstrijd mochten we rekenen op sponsors voor de nearests. Bedankt aan allen.

Vandaag sponsorde Bart met een nearest tot the bottle op holes 6 en 15 . De fles werd gewonnen door Rosa Detollenaere en op Hole 9 en 18 sponsorde ikzelf met een voorsmaakje van de lente op hole 9 en 18 gewonnen door Katrien De Cuyper

Wat de eindresultaten betreft hadden we in Ladies I, 2 winnaars: Katrien De Cuyper en Marie Jeanne Vandenbussche.

In Ladies 2, 3 winnaars: Rosa De Tollenaere/ Christane Albregt en Magda Corneillie.

De winnaars kregen prijzen aangeboden door de Ladies kas

Deze golfnamiddag werd besloten met een lekker etentje en drankje deels ook aangeboden door de kas van de Ladies.

Proficiat aan alle winnaars en alle Dames en nu….. we kijken volop uit naar dinsdag 26 maart voor de 1ste wedstrijd van het “zomerseizoen” voorafgegaan van de traditionele brunch voor iedere Dame die erbij wil zijn. Je kan inschrijven voor enkel de lunch, enkel spelen of natuurlijk beide. We rekenen op een grote opkomst in deze vroege Paasweek.

In de loop van de maand maart krijgt ieder van U ook de info over onze OUT 2-daagse naar Golf en Poloclub Bossenstein op 2 en 3 oktober. 

Lieve groeten en tot snel,

Nicole