28/03: Ladies IN - START VAN HET NIEUWE SEIZOEN

De match was een natte bedoening met veel regen en windvlagen maar iedereen was het eens: ons parcours zag er schitterend uit, veelbelovend voor de komende lente en zomer. Dit is het resultaat van een grondige opkuis: rooien van bomen, snoeien van struiken en het saneren van beken en de vijver! Planten van nieuwe struiken en een originele afstandsaanduiding 100 meter door een mooie plant: Viburnum alias de 'Sneeuwbalplant' die ons het hele jaar zal verrassen door zijn aanpassing en kleurverandering volgens de seizoenen.  Top werk!!!

Velen vinden  het meest indrukwekkende, het zicht vanop afslag hole 3, wat een vergroting , een optische illusie resultaat van het grondige werk, het leek een ander golfterrein.

Deze wedstrijd had geen sponsor maar Olivia zorgde voor een lekkere nearest to the pin op hole 9/18 en Katelijne Bossuyt was de gelukkige winnaar.

Ondanks de weersomstandigheden werden nog mooie scores geplaatst door onze Ladies in beide categorieën.

Marie Jeanne behaalde 35 ptn gevolg door Katrien De Cuyper en Conny Vermeersch met 30 ptn in Categorie I

In Categorie II behaalde Chantal De Winter 37 ptn gevolgd door Katrien Geerinckx en Mieke Lonneville met 34 ptn , de volledige lijst resultaten kan je lezen op Be-golf.

Afspraak volgende week 4 april reeds met een lentetornooi 14u met als sponsor Katelijne Bossuyt en ikzelf als gelegenheidspaashaas!!!

Vergeet de inschrijving niet voor onze 2-daagse in oktober!! Het wordt leuk!!

Nicole Loquet