3&4 Oktober: Ladies Out Ternesse & Rinkven

TERNESSE bood ons op 3 oktober een 18 holes aan in een unieke parkomgeving, een groene oase met vele waterhindernissen op een boogscheut van Antwerpen en een sfeervol clubhuis waar we ook na de wedstrijd genoten van een lekker etentje inclusief wijnen , leuke prijsjes bij de prijsuitreiking, sponsor ondergetekende, maar vooral een toffe sfeer.

Voor de overnachting verkozen we het comfortabele Vandervalk Hotel Dennenhof in Brasschaat .

Na een uitgebreid ontbijtbuffet, vertrokken we woensdag 4 oktober naar onze volgende afspraak in Schilde : RINKVEN.

Rinkven het Internationaal vermaard golfterrein met 36 holes is gelegen in de Voorkempen op een bijzonder rustig gelegen stuk venland. De twee 18- holes banen North & South, bestaan uit een mengeling van uitstekende bos-en parkbaanholes. Wij speelden de North course een par 72 van 6124m lang en genoten van de “stilte” en  de zachte tapijt aanvoelende fairways. Al bij al een ervaring die kon tellen met nog een Indian Summer weertje als toemaatje.

In 2015 werd het huidige  nieuwe schitterende clubhuis gebouwd, waar we voor en na de wedstrijd genoten van de wijde uitzichten op de beide courses en een heel lekker etentje. Sponsor van de dag was Mia Hessels die ons weer verraste met originele prijsjes.

Een korte, maar krachtige  sfeervolle 2-daagse waarvan we erg genoten hebben.  Bedankt dat je erbij was.

Nicole Loquet