19/04 en 03/05: 2 x Mens OUT

Verslag Men's Westgolf golfwedstrijd in Oudenaarde Kasteel 19 april 2023

Op de eerste zonnige dag van het jaar vond de Men’s out plaats op de prachtige golfbaan van Oudenaarde Kasteel.

In totaal namen 29 enthousiaste deelnemers deel aan de wedstrijd, die plaatsvond onder ideale weersomstandigheden.

De golfers deden hun uitstekende best  en toonden hun soms indrukwekkende vaardigheden op de diverse holes.

Na een dag vol intense competitie werden de prijzen uitgereikt in de traditionele drie categorieën, waarbij de beste golfers werden erkend en beloond voor hun geleverde prestaties. De wedstrijd bood daarnaast verschillende spannende uitdagingen, waaronder de prijzen voor de longest drive en de nearist. De sfeer was opgetogen en de deelnemers deelden hun ervaringen en prestaties met elkaar.

Al met al was het een geslaagde dag met mooi weer, waarbij onze golfliefhebbers van verschillende niveaus samenkwamen om te genieten van de sport en de prachtige omgeving van Oudenaarde Kasteel. Dankzij de vele prijzen van sponsor Koen en de enthousiaste deelnemers was deze Men's Westgolf wedstrijd een onvergetelijke ervaring.  Uiteraard werd de namiddag afgesloten met een tournee generale van de captain en bleven er nog verschillende om lekker te tafelen.


Verslag Men's Westgolf golfwedstrijd in Waregem 03 mei

Op een tot nu toe uitzonderlijke zomerdag vond de Men's out plaats op de golfbaan in Waregem.  De  verkregen starttijden waren wel iets te vroeg, maar dat mocht de pret niet drukken. In totaal namen 28 deelnemers deel aan de wedstrijd, verdeeld over flights van meestal 3 spelers.

De golfers waren enthousiast om hun vaardigheden te tonen en de competitie aan te gaan op deze uitdagende baan.  De meesten onder ons hadden geluisterd en hadden hun Westgolf golfkledij aan

Na afloop van de wedstrijd kwamen de deelnemers samen in hole 19, waar de prijsuitreiking plaatsvond.  De traditie in Waregem schrijft voor dat de prijsuitreiking in  jacket dient plaats te vinden wat toch niet mis is. De golfwedstrijd werd verdeeld in de drie traditionele  categorieën, waarbij de beste 2 spelers in elke categorie werden beloond met prijzen. Door lokale omstandigheden kon er geen nearest of longest beloond worden.

Met dank aan sponsor Rinaldo, die vele prijzen kon overhandigen alsook een troostprijs waardoor de Men’s out in Waregem een succesvol evenement was.

De combinatie van sportieve competitie, camaraderie en het prachtige weer maakten deze dag onvergetelijk.

Een tevreden Captain

Dirk