Nieuws

02/04/23: FUNDRAISING TORNOOI : GOLF FOR LILOU

02/04/23: FUNDRAISING TORNOOI : GOLF FOR LILOU

Geplaatst op 23-03-2023

Aïssa (dochter van Westgolf-lid Ludo & Linda Fryns) & Pieter, Kamiel (14) en Lilou (12) vertrokken enkele maanden geleden op hun droomreis naar Zuid-Afrika.Hun roadtrip was helaas nog niet halverwege toen het noodlot keihard toesloeg. Op 31 juli veranderde hun leven in 1 klap door een zeer ernstig auto-ongeval. De impact van het ongeval is enorm. Ze ondergingen alle vier meerdere operaties in 2 verschillende ziekenhuizen in Zuid-Afrika. Kamiel, Aïssa en Pieter zijn zeer zwaar gekwetst maar zullen na een intense revalidatie gelukkig van hun verwondingen en breuken herstellen. Helaas is Lilou er slechter aan toe, veel slechter. De diagnose was érg hard en oneerlijk: een complete dwarslaesie. Naast verschillende inwendige bloedingen, brak ze dus ook haar rug waardoor Lilou verlamd is vanaf haar middel.

14 & 15/03: Out le Touquet & Hardelot

14 & 15/03: Out le Touquet & Hardelot

Geplaatst op 19-03-2023

36 Westgolfers schreven zich in voor de tradionele 2-daagse in Le Touquet, dit jaar gecombineerd met Hardelot en een verblijf in Hotel Le Manoir.
Het kon niet meer stuk: zon, zachte temperaturen en veel golfplezier.
En toch….ikzelf mocht nog niet golfen maar was op post voor de teams te fotograferen en….toevallig uit de nood te helpen…. Een wiel van de elektrische trolley van Bart brak af midden het terrein van La Forêt , depannage ter plaatse en enkele holes later viel de buggy van Patrick en Nicolas in panne… geen beweging in te krijgen… bij de start van hole 10  was ik  in de buurt en kon er voor depannage gezorgd worden…. Geluk met een ongelukje.
Ook Mia mocht niet golfen en was als fotograaf en enthousiast supporter onderweg.
Mooie beelden kregen we van Nicolas die 3 reetjes over het terrein zag rennen!  Geen fata Morgana, schitterend!!