Archief

11/12: Overlijden Marc Rommel

11/12: Overlijden Marc Rommel

Geplaatst op 12-12-2021

Met grote droefheid en gemis delen we U mede dat ons trouwe lid Marc Rommel gisteren 11 december is overleden. Dit intrieste afscheid na een lange, moedige strijd, gesteund door zijn echtgenote Carine en dochters, laat een leegte achter die moeilijk zal in te vullen zijn. Wij herinneren Marc als vriend, vechter niet opgevend, altijd vriendelijk, altijd een helpende hand en bovenal een man met het hart op de juiste plaats voor gezin, familie, vrienden, bedrijf en voor zijn Westgolf. 
Marc, we gaan je missen in zovele kleine en grote dingen.


Nicole Loquet Captain Westgolf  

CHRISTMAS SHOPPING

CHRISTMAS SHOPPING

Geplaatst op 08-12-2021

Zoek je nog een leuk Kerstgeschenk voor jezelf of om te schenken??
Glenmuir heeft een leuke tijdelijke collectie van 'Christmas Sweaters' en dit aan een zéér aantrekkelijke prijs: € 99!
Ze zijn dubbel gebreid en lekker warm en vooral heel mooi! 
Er zijn nog enkele modellen en maten beschikbaar !!

23 & 24/10: Prijs van het Clubhouse

23 & 24/10: Prijs van het Clubhouse

Geplaatst op 25-10-2021

Een mooiere afsluiter van het golfjaar 2021, wat de grote tornooien betreft , konden we ons niet wensen: een heerlijk herfstweertje, een full house, veel verwennerij, een  leuke spelformule, originele prijzen en dit alles aangeboden door Bart en Olivia.
Het clubhuis kende dit jaar een late start met de gekende oorzaken die ieders leven op uiteenlopende vlakken overhoop haalde.
Het clubhuis bleef het kloppende hart van onze club waar we samen komen, vrienden ontmoeten, discussiëren , een glaasje drinken, feesten en lekker eten, in goede en mindere dagen.
Uw club Westgolf wordt gekozen door 500 leden niet alleen omwille van het mooie technisch verzorgde parcours , maar vooral omdat wij allen ervaren dat Westgolf elke dag opnieuw kiest voor zijn leden.
Dat tikkeltje meer dat het beroepshalve aspect van hun werk overstijgt, de bekommernis voor het welzijn van de leden, de vriendschap , de ongedwongen familiale sfeer, dat heeft ons geraakt. Dit alles gaat hen letterlijk ter harte en daar blijven zij het voor doen. Dit maakt Westgolf UNIEK en dit mag nooit verloren gaan , daar werken zij aan bijgestaan door een uitgebreid team van professionelen en vrijwilligers en een  super Greenkeepers' Team.
Dank U Bart en Olivia.
Nicole Loquet Captain Westgolf

COVID SAFE

COVID SAFE

Geplaatst op 22-10-2021

Beste Leden,
Het is U zeker niet ontgaan dat de COVID cijfers sterk stijgen. Met dezelfde cijfers vorig jaar waren we in lockdown.
Als organisatoren van tornooien, feesten e.d. dragen wij een grote verantwoordelijkheid en zien wij genoodzaakt U bij deelname een COVID safe bewijs te tonen.
Dit kan door een app op uw smartphone of een kaartje waarop de vaccinaties vermeld staan.
Het dragen van een mondmasker en de nodige afstand bewaren, berust bij uw eigen verantwoordelijkheid.
Samen kunnen we deze 4de golf aan indien we zorgen voor onszelf en de anderen.
Dank alvast voor uw medewerking.
Nicole Loquet, Captain Westgolf 
Bart Vitse, Manager Westgolf 

16/10: President's Prize

16/10: President's Prize

Geplaatst op 17-10-2021

Na 2x de datum te moeten veranderen omwille van de gekende oorzaken kon de President’s Prize van onze voorzitter Philippe Roberti de Winge dan toch doorgaan ,niet op een zonnige lentedag zoals gepland maar op een zonovergoten herfstdag.
Voor de derde maal sedert zijn aanstelling als voorzitter van onze club in 2018 organiseert hij een tornooi op Westgolf. De voorzitter staat erop steeds betrokken te zijn bij de activiteiten van onze club . Hij is zelf samen met zijn echtgenote een fervent en uitstekend golfer.
Deze sportieve herfstdag  op een prachtig onderhouden parcours, werd bekroond met een prijsuitreiking en een gevulde prijzentafel, een receptie met lekkere hapjes en bubbles aangeboden door de Voorzitter. Een uiterst verzorgd en smakelijk en gezellig etentje besloot deze mooie dag.
We hopen in 2022 opnieuw een lente President ’s Prize te mogen organiseren.
Nicole Loquet

9/10: PAR 3 CONTEST

9/10: PAR 3 CONTEST

Geplaatst op 06-10-2021

Een nieuwe concept, 1e. WESTGOLF PAR 3 CONTEST: 
Op initiatief van Paul, onze Marshall werdt nu zaterdag een Par 3 competitie gespeeld!
De eerste Westgolf Open par 3 contest, een strokeplay wedstrijd over 2 rondes van 14 par 3 holes is een feit.
Onze mooie 9 holes werden door Paul omgetoverd tot exclusieve Par 3 baan. Dit met nieuwe afslagplaatsen die aangeven werden door de landen vlagjes met ondersteuning van de Hole sponsors.  Deze ludieke wedstrijd werdt afgesloten met een prijsuitreiking en een gezellig etentje.

23/09: SENIORS IN

23/09: SENIORS IN

Geplaatst op 27-09-2021

Donderdag was het onze 11de seniorwedstrijd van het jaar. In een lekker nazomerzonnetje gaven 46 seniors partij. We speelde dit keer geen stableford maar wel strokeplay, met een max van 10 slagen per hole. Zo konden we eens zien wie ons Westgolf terrein het best de baas kon.
Arlette Lestabel en Eric Finaut zorgden voor een zeer mooie prijzentafel, een cadeaumand met lekkere streekproducten uit Bredene voor de 1ste en de 2de van elke reeks en een grote fles wijn voor de “Nearest to the pin”.


21/09: Dames Interclubs 2021

21/09: Dames Interclubs 2021

Geplaatst op 23-09-2021

De seniordames hebben de kleuren van Westgolf bij de interclubwedstrijden goed vertegenwoordigd.
Na een nipte 1:2 nederlaag tegen Mergelhof gaf de Indian Summer onze ladies deze week de nodige kracht om een topploeg als Keerbergen met 2:1 te verslaan op de laatste dag. Als underdog en met het West-Vlaams karakter slaagden ze erin zelfs te winnen tegen single handicaps.
Om bij deze eerste deelname in seniordames categorie 1, met drie ploegen ex aequo te eindigen, hadden ze zeker op voorhand getekend. Zelfs een finaleplaats was met een beetje geluk haalbaar.
De sfeer zat goed, ze hebben gestreden en zich goed geamuseerd en dankzij de inzet en positivisme, kunnen ze nu alvast uitkijken naar een herhaling van dit avontuur in 2022.

12/09: GRAND PRIX Lingier Confiserie & Horeca

12/09: GRAND PRIX Lingier Confiserie & Horeca

Geplaatst op 13-09-2021

Welkom op de prijsuitreiking van de 8e Lingier Cup op deze mooie na-zomerdag.
We waren opnieuw met een full house en we genoten van deze wedstrijd. Vooreerst een heel hartelijk applaus voor onze sponsors van het Lingier bedrijf hier vertegenwoordigd door Ann & Marieke
Wij danken U alvast voor de lekkere Tee-gifts en de mooie prijzentafel..
De firma Lingier bestaat volgend jaar 100 jaar!!

04/09: Hcp tornooi in memoriam Luc Van Middel

04/09: Hcp tornooi in memoriam Luc Van Middel

Geplaatst op 05-09-2021

Vandaag konden we genieten van een zonnige laat-zomerdag in september voor de prijs van Luc van Middel.
Een blije dag ondanks het herinneren van zijn 5-jarig definitieve afscheid.

eerste vorige 1 laatste
Archief