Archief

Zaterdag 14/10: Prijs van de voorzitter

Zaterdag 14/10: Prijs van de voorzitter

Geplaatst op 17-10-2023

Dat een afspraak met het weer onmogelijk is konden we dit voorjaar vaststellen: op zondag 25 maart planden we de President’s Prize maar het was wel de start van het zomeruur maar door het stormachtige weer werd dit tornooi uitgesteld.
Vandaag 7 maanden later zijn we bijna aan het winteruur en ons voorlaatste grote tornooi van dit golfjaar op Westgolf.
Welkom aan onze voorzitter en zijn echtgenote op de prijsuitreiking van zijn tornooi.

PROMOTIE SHOP

PROMOTIE SHOP

Geplaatst op 10-10-2023

Draagtas voor Winter-golf of reistasje
€ 115 ipv € 125 

01/10: 10e. Grand Prix Snoep & Horecacenter Lingier

01/10: 10e. Grand Prix Snoep & Horecacenter Lingier

Geplaatst op 03-10-2023

Vanavond op deze Indian Summer avond 1 oktober, verwelkomen we Lingier Confiserie als sponsor van deze Grand Prix en dit voor de 10de keer!! Vooreerst een hartelijk applaus voor de sponsors van het bedrijf vanavond hier vertegenwoordigd door Sven.

24/09: Tornooi in memoriam Luc Van Middel

24/09: Tornooi in memoriam Luc Van Middel

Geplaatst op 26-09-2023

Zondag 24 september, onder een nazomer zon met een beetje wind werd het 7e. editie van  Rabbit & HCP tornooi gespeeld in Memoriam van oud-lid Luc Van Middel, echtgenoot van Monique Coppens. 
Naar Luc's wil sponsort zijn weduwe jaarlijks in september een wedstrijd te sponsoren ter herinnering van hem. 

02/09: Een ganse dag 'FEEL GOOD'-gevoel op Westgolf

02/09: Een ganse dag 'FEEL GOOD'-gevoel op Westgolf

Geplaatst op 03-09-2023

Tijdens en na de wedstrijd van de Shine feel Good Golf Trophy waren we unaniem: we beleefden een mooie, zomerdag met als rode draad het aanstekelijk “feel good “ gevoel uitgedragen door het Shine Feel Good Team o.l.v. bezieler Jan Klaps.

Westgolf - Golfuitstap naar Het Woold 28,19 & 30/08

Westgolf - Golfuitstap naar Het Woold 28,19 & 30/08

Geplaatst op 01-09-2023

Of mijn titel:  Hoe al dat immense golftalent wegsteken achter bitterballen en kweikhoantjes.
Zondags en maandagmorgen druppelde de deelnemers binnen in het Nobishotel in Asten. Maandagmorgen voor de afslag,  wentelden zowel de tien “Wooldveteranen” als de nieuwkomers Danny & Danny, Yo & Martine zich in de in de goede service van Maja’s ontvangst. Trouwens na de iets mindere succesvolle stablefort match werden de overblijvende golfballen snel ingeruild voor smakelijke bitterballen, een gewoonte die zich iedere dag met veel goesting herhaalde! De dinsdag had een aangename verrassing in petto, omdat Bart het lumineuze idee had om op De Swinkelsche Texas-scramble te spelen.De manier om teamspirit én focus in de flights te brengen, golfambiance verzekerd.

26/08: Grand prix HANDY HOME VAN MAELE

26/08: Grand prix HANDY HOME VAN MAELE

Geplaatst op 27-08-2023

Een goedenavond beste Westgolfers en genodigden en welkom op de prijsuitreiking en receptie van de Grand Prix  van de BVBA Handy Home in de Toevluchtsweg in Nieuwpoort met als boegbeeld Dirk Van Maele . graag een groot applaus.
Onze sponsor wou een uitgebreid tornooi met vele speciale golfslagen waarbij de spelers telkens 1 of meerdere slagen konden doen  om een prijs in de wacht te slepen en ik denk dat het nodig is voor velen onder ons om het golfjargon op te frissen: Wat is een leary, neary een tweary. We zagen alvast vele voorhoofden rimpelen. Moet kunnen dacht Dirk en onze Westgolfers konden dit ondervinden. De weersomstandigheden waren zeer onvoorspelbaar : de voormidagspelers startten met een fikse bui maar daarna kwam de zon en zo kon deze augustus dag niet meer stuk.
Dirk presenteert ons een meer dan volle prijzentafel en als toetje bovenop maakte de fotograaf van elke deelnemer, elke flight een leuke foto die we reeds vanavond konden uitkiezen. Bedankt Dirk een mooie herinnering voor iedere deelnemer.

24/08: FINALE ENERHEAT CUP

24/08: FINALE ENERHEAT CUP

Geplaatst op 25-08-2023

Christof & Isabelle Clinckemaillie sponsorden deze zomer 3 wedstrijden in Frankrijk, nml 27/06 Le Sart, 13/07 St.Omer en 24/08 inDuinkerke.
1 winnende Dame en 1 winnende Heer OVER DEZE 3 WEDSTRIJDEN wint een GOLF 2-DAAGSE met overnachting in 5-NATIONS !!!
We waren wel wat bang dat deze laatste wedstrijd in het water zou vallen, gezien de felle buien op de weg naar Duinkerke. De afslag werd 1/2 uurtje verlaat, de zon kwam er door en we zagen geen regen meer tot net voor de prijsuitreiking.  Daarna werden we getrakteerd op een prachtige dubbele regenboog als apotheose van deze mooie dag!
Lees meer voor de totaal score van deze 3 wedstrijden. Sponsor Isabelle eindigde op de 2e.plaats maar gaf natuurlijk haar prijs door aan 3e. Sabine. 
En het was nog niet gedaan:  Junior Vic mocht nog 4 kaarten trekken voor nog meer prijzen: Bruno en Olivia wonnen een Max Golftas, Michele mocht een Max Trolley in ontvangst nemen !
Bedankt Christophe en Isabelle en tot volgend jaar voor de 2e. ENERHEAT TROPHY!!

18/08: Senior Short Tour tegen Zwijnaarde* Laatste ontmoeting

Geplaatst op 18-08-2023

Vandaag speelden we onze laatste ontmoeting van de Senior Short Tour tegen de ploeg van Zwijnaarde. Niettegenstaande we het thuisvoordeel hadden, was de spanning te snijden en bleef het in vele partijen een nek-aan-nekrace tot de laatste hole. We konden uiteindelijk de wedstrijd winnen met 6-3, waardoor we als 1e in het eindklassement staan en de overwinning van de Senior Short Tour 2023 op naam van Westgolf kunnen schrijven, vermits onze verworven voorsprong niet meer in te halen is door de andere ploegen.

Proficiat aan alle deelnemers en supporters voor de blijvende inzet en de goede teamspirit.
Daar mijn Memory-stick het begeven heeft, zijn er geen foto's van deze wedstrijd....

13/08: Grand Prix: PMR Trophy

13/08: Grand Prix: PMR Trophy

Geplaatst op 15-08-2023

5e. Editie van de PMR Trophy werd terug een groot succes! De ochtendspelers moesten wel enkele holes in de motregen spelen, maar daarna klaarde de hemel op!
Shamen verwende alle deelnemers met een stukje cake en een drankje en begeleidde de Putting wedstrijd, die gewonnen werd met 2 x Hole-in-one door Katrien De Cuyper.
De Familie Rommel zorgde voor een mooie prijzentafel! 
Speach Captain Nicole Loquet