Archief

14/02: Mens In Valentine...

14/02: Mens In Valentine...

Geplaatst op 15-02-2024

Mens op de tweede en vierde woensdag van de maand.  Dit was de doelstelling bij opmaak van de kalender.
Toch met speciale datums werd er geen rekening gehouden.  Op een romantische Valentijnsdag kon de liefde voor golf niet worden onderdrukt. Ondanks dat mannen de hoofdrol speelden, werden enkele dames vriendelijk uitgenodigd om deel te nemen aan deze golfwedstrijd.

06/12: Mens team Mallorca : Bezoek van de Sint

06/12: Mens team Mallorca : Bezoek van de Sint

Geplaatst op 06-12-2023

Beste Men,  ... van Mallorca
Ik ben verheugd hier terug te zijn
na al die drukke dagen
dinsdag laatst was ik hier ook al voor die lieve Ladies
Daarna heel de nacht de daken op
om cadeautjes thuis te brengen              
samen met Zwarte Piet
hij heeft er ne slappe rug aan overgehouden
Nog een geluk dat we Queen Nickolah
niet zijn tegengekomen
Maar ja, liever een stijve blonde griet
dan ne slappe zwarte piet…
Nu effen ter zake... waarom zijn wij hier?

3-6 Okt: Men's out Mallorca

3-6 Okt: Men's out Mallorca

Geplaatst op 10-10-2023

Ola Mallorca,

21 stoere mannen

jong en oud

Alle vrouwen verbannen

was me dat een out.

16/08: Mens In - Sponsor van de dag: Damien Courtens

16/08: Mens In - Sponsor van de dag: Damien Courtens

Geplaatst op 17-08-2023

Verslag van een Golf Wedstrijd op een Zonnige Dag: Verslaggever van dienst: Pieter Ampe... 
Op een prachtige, zonnige dag vond er een enthousiaste golfwedstrijd plaats op een lokale golfbaan. De lucht was helder en blauw, er was geen wolkje te bekennen en de temperatuur was perfect voor een dagje golfen. De spelers waren vol goede moed en stonden te popelen om te beginnen.
De golfbaan was perfect onderhouden en bood een prachtig uitzicht op het omringende landschap. De groene gazons waren netjes gemaaid en de bunkers waren zorgvuldig aangeharkt. De baan was uitdagend, met verschillende hindernissen en mooie fairways die de spelers dwongen om strategisch na te denken over hun slagen.
De deelnemers van de golfwedstrijd waren een mix van ervaren spelers en enthousiaste beginners. Sommigen waren fanatieke golfers die al jarenlang de sport beoefenden, terwijl anderen nieuwkomers waren die de golfsport pas recentelijk hadden ontdekt. Het motiverende aspect van de wedstrijd zorgde voor een gezellige en levendige sfeer onder de spelers.
De wedstrijd begon met veelbelovende slagen en opwindende momenten. De spelers proberen om de beste tactieken te bepalen en de bal zo nauwkeurig mogelijk op de greens te plaatsen. Er klonken gejuich en applaus op de momenten dat een speler een uitstekende slag maakte en dichtbij de hole kwam. Het was opwindend om te zien hoe de spelers met precisie en elegantie de bal door de lucht zagen vliegen.
 

19/04 en 03/05: 2 x Mens OUT

19/04 en 03/05: 2 x Mens OUT

Geplaatst op 04-05-2023

Op 19/04 speelden de Heren in Oudenaarde, sponsor van de dag: Koen Bosschem
Op 03/05 waren ze te gast in Waregem met als Sponsor Rinaldo Zanella.  

05/04: Mens'In

05/04: Mens'In

Geplaatst op 06-04-2023

Er waren 27 deelnemers vandaag. Wij hebben geluk gehad met het weer, veel zon en een aangename temperatuur gedurende de hele wedstrijd.
De spelers zijn dankbaar aan onze Caddymaster Paul S. die de inschrijvingen heeft gedaan voor de golf maar ook voor de keuze van de gerechten en zelfs als er een beetje twijfel tussen vis en vlees wordt gemaakt hebben Bart en Diederik een oplossing kunnen vinden.
 Op het einde van een leuke golf namiddag, met hoogte punten zoals minder punten, iedereen was blij op de terras te zijn met achtergrond muziek en begon te praten over die gemiste afslag, die verkeerde put of die slechte bunkershot….
Bij de spijtige afwezigheid van onze kapitein, vastgehouden in het buitenland, was het onze dichter Krulle die met veel humor het woordje nam.

29/03: Mens In

29/03: Mens In

Geplaatst op 30-03-2023

Men wedstrijd van 29.03.2023 Het kan niet anders dan dat de weergoden mannelijk zijn. Nadat ze Ladies daags voordien na hun brunch efkens goed bibberend uitgeregend hebben konden de 27 mannen vandaag rekenen op een droog weertje met ruim 17° en een kleine bries om de moeilijkheidsgraad wat te verhogen. Ook moeilijk bleek het putten, daar vielen her en der toch wat opmerkingen over. Jammer maar op de green zijn toch heel wat punten in het gras blijven steken. Met wat geduld en goed weer komt dit wel in orde, misschien ook met oefenen vooral...  
Sponsor of the day, Paul Pinson, had weer voor enkele mooie wijnen gezorgd.  

01/03: Men In

01/03: Men In

Geplaatst op 02-03-2023

Ook de Heren trotseerden woensdag de koude wind maar het bleef voor hen gelukkig droog!
Bernard Verbeke, sponsor of the day, zorgde voor de prijzentafel: een leuke Rosé met een nog leukere naam: The Fishwives Club... We laten het aan u over om de opmerkingen hierover te raden... Daar de Captain verontschuldigd was, nam onze Chinese vrijwilliger Krulle zijn taak over voor de prijsuitreiking.