01/10: 10e. Grand Prix Snoep & Horecacenter Lingier

Lingier Confiserie is reeds meer dan 100 jaar van 1922 om precies te zijn, groothandel in chocolade, pralines, koekjes en andere delicatessen.

De fabriek van koekjes, snoep en ijs te Oudenburg werd gestart door Jaak en Karel Lingier in 1922. De productie werd in eigen winkel verkocht en uitgeleverd met paard en kar aan de winkeliers. Na de oorlog stopte men met eigen productie en legt men zich toe op het distributiebedrijf en dit bleef in constante evolutie tot op vandaag.

In de eigen ateliers van Délice chocolaterie, Chef de Biscuits en Macarons gebruikt men de fijnste ingrediënten als basis voor de lekkerste creaties. Hun passie voor kwaliteit, smaak en vakmanschap heeft in grote mate bijgedragen om een toonaangevende speler te worden in de chocola- en koekjesindustrie.

En vanavond zijn zij hier bij ons. Hartelijk dank voor de uitgebreide prijzentafel, dank voor de tee-gifts die zeer goed gebruikt werden. Met alle snoepjes leek het wel een vroege Sinterklaas.

Wij wensen U nog veel succes met het bedrijf en dit voor de volgende 100 jaar!!. De sponsor biedt U ook een receptie aan na de prijsuitreiking.

Nog een hartelijk applaus aub.

Nicole Loquet