02/09: Een ganse dag 'FEEL GOOD'-gevoel op Westgolf

Na en tussen onze golfwedstrijd die ook telde voor de Westgolf Cup, namen we deel aan een nearest to the bottle putting wedstrijd en konden we inschrijven voor de lottrekking na de prijsuitreiking met vele verrassende prijzen en vele “feel good” winnaars.

Deze Shine Feel Good Trophy is reeds aan haar 14de editie toe. Wat begon als een idee om de Shine produkten, lederwaren cosmetica, te introduceren in de golfwereld startte met 1 club en is na 14 jaar uitgegroeid tot een belangrijke wedstrijd voor clubleden met een 40-tal clubs die deelnemen aan de Trophy, gesponsord door heel wat partners uit diverse hoek.

De Feel Good Trophy is een formule voor clubwedstrijden waarbij de nadruk wordt gelegd op “een goed gevoel” op en naast het terrein en dit met de feel good beleving bij Hole 19: een Feel Good Village waar men een make over kan bekomen van lederen tassen en schoenen, testen en aankopen van nieuwe produkten enz.  

We hebben met een 70-tal golfers inderdaad uitgebreid kunnen genieten van sport , en een  feel good beleving en een vriendschapsdrink aangeboden door de sponsor, besloot deze fijne, gezellige dag.

Nicole Loquet