20/04/23: IN MEMORIAM ANGE ALGABA

Op 20 april 2023 nam Ange Algaba, past Captain van Westgolf van 2004 tot 2007, definitief afscheid van het leven.

Het verlies dat we voelen is intens, een goede, hechte vriend is niet meer.

Wat hij voor ons, voor mij, voor de club betekende, wordt pas duidelijk in de vele herinneringen die wij aan hem hebben,

zij vormen een brug naar hem, een verbinding die nooit zal verbreken.

We nemen afscheid van een charismatische man, charmant, stijlvol, blij, vol gepaste humor, begeesterend voor jong en oud.  Hij droeg tot op het laatste Westgolf in zijn hart en samen met echtgenote Monique probeerde hij in reeds moeilijke omstandigheden bij ons in de club te zijn.

Ange gaf mij als Captain de inspiratie om zijn pad te volgen, zijn goede raad , zijn vriendelijkheid en positieve kijk op het leven, zijn diplomatie zijn de sleutelwoorden die hij mij naliet en die ik in mijn taak voorop plaats.

De intense verbondenheid die wij voelden met Ange, maakt het verdriet des te groter.

Ieder van ons die Ange gekend heeft, zal de herinnering aan hem koesteren. Met zijn heengaan wordt er geen punt gezet achter zijn leven, maar een komma, ieder van ons zal zijn/ haar ontmoetingen, momenten verder beleven en zijn herinnering levend houden.

Onze deelneming gaat uit naar Monique zijn echtgenote , kinderen en kleinkinderen:  zijn moed en glimlach tot op de laatste moment van zijn leven, zal hen de kracht geven in zijn spoor verder te gaan.

Nicole Loquet Captain Westgolf