24/09: Tornooi in memoriam Luc Van Middel

Menigen onder ons hebben de eer gehad om Luc te kennen - een intelligente man van weinig woorden maar als er iets gezegd werd was er diepgang en had het een waardevolle betekenis voor diegene die het begrijpen wou.

Ik meen te stellen dat Luc voor velen een uitstekende gids was op zowel privé als professioneel vlak. Zijn rust, rationaliteit en nuchterheid zorgde ervoor dat hij steeds de juiste bril op had. Het was iemand die je graag in je raad van wijzen dicht bij je had. Helaas is hij veel te vroeg van ons heen gegaan.

Persoonlijk herinner ik mij Luc als een harde werker, een echte fijnproever, iemand die stond open voor veel verschillende culturen, … zo herinnerde ik mij dat we tijdens zijn laatste weken samen naar zijn reis video’s keken vergezeld van al het beste wat de gastronomische en Bourgondische keuken ons kon bieden. Met plezier ging ik de boodschappen doen bij ISPC! 

Niet enkel de laatste weken maar de laatste jaren genoot hij van het leven. Zo ontdekte hij ook in 2011 de golfcultuur. En vooral de 19de hole smaakte hem! Diegenen die er tijdens de golfstage in Bitburg erbij waren koesteren zeker en vast nog de sappige verhalen!

Hij stond erop dat zijn echtgenote Monique jaarlijks een golftoernooi ter zijn nagedachtenis organiseerde. En zo geschiedde vandaag! Opnieuw een prachtige zonnige nazomerse golfdag! En daar heeft hij zeker vast boven voor gezorgd!

Laten we overgaan tot de prijsuitreiking!