28/01: Nieuwjaarsreceptie & Lunch

Dit jaar is een Olympisch jaar. Onze zuiderburen organiseren in Parijs de Olympische Spelen, dichter kan het bijna niet, en dat heeft ook Westgolf geweten. Dit jaar staat dan ook in het teken van deze Spelen. De Westgolf Cup is omgedoopt tot Race for Gold  for the medals. Van de 15 wedstrijden die we spelen zijn er 8 gesponsord door Christof en Isabel van het bedrijf Enerheat. Deze OUT wedstrijden zijn verdeeld over het golfjaar en voornamelijk met terreinen in Noord – Frankrijk. Daarnaast nog wedstrijden bij de Men, Ladies, Seniors en enkele grote tornooien en de kers op de taart is de prijs verbonden aan het winnen van deze Cup: een reis voor 2 personen naar Portugal gesponsord door Enerheat.

De afdelingen Men, Seniors en ladies brengen U een uitstekend programma. Het golfjaar in maart zetten we in met een 3-daagse naar de UK met 28 deelnemers: TOP. De men plannen hun reis in oktober naar Portugal en de ladies blijven met een 2-daagse in België  in oktober op de golf van Bossenstein in de provincie Antwerpen en wie weet wat er nog op het programma staat.

Vele grote tornooien van onze grote sponsors, hcp wedstrijden en vele wedstrijden voor onze starters die evengoed een deel uit maken van onze club: zij zijn de toekomst.

Hartelijk dank aan ieder van U hier aanwezig voor uw vertrouwen en loyale hart voor onze club waardoor we telkens opnieuw de kracht hebben om er voor te gaan.

Het ineen puzzelen van het golfprogramma was een hele klus en moest meer dan dubbel gecheckt worden. Bedankt aan het secretariaat, aan de vertegenwoordigers van de afdelingen, de marshal, het hele westgolf Team , het green team, bedankt aan pro’s en initiators met een speciaal vermelding voor Etienne Pochet die vanaf nu zich pro mag noemen, en wat voor éen !!! we zijn alvast trots op hem.

Mijn nieuwjaarsbrief is klaar, mij rest jullie nog een mooie zondag hier samen te wensen en uit te kijken naar  het komend golfjaar.

Nicole loquet Captain Westgolf