Zaterdag 14/10: Prijs van de voorzitter

We hebben een druk bezet golfjaar achter de rug met vele mooie tornooien, een Westgolf Cup, Interclubs van Heren en Dames , Senior Interclubs enz, 2-daagse uitstappen , korte reisjes, maar vooral een grote opkomst van deelnemers in al onze afdelingen.

We zijn reeds volop bezig met de planning van golfjaar 2024: een Olympisch jaar ook. We kijken ook erg uit naar het finalefeest op zaterdag 25 november, waar we traditiegetrouw prijzen uitreiken in alle afdelingen aan de winnaars van 2023. En, Mijnheer de Voorzitter ik hoop in naam van Westgolf U en uw echtgenote ook te mogen verwelkomen op deze prachtige avond.

Dank alvast voor uw aanwezigheid en voor de prijzentafel, we gaan nu over tot de prijsuitreiking die gevolgd wordt door een receptie aangeboden door onze Voorzitter.

Even nog uw aandacht na deze prijsuitreiking voor 2 mensen voor wie het vandaag een werk-feestdag is. Bart en Olivia zijn uitgerekend vandaag 45 jaar getrouwd en als attentie niet alleen een hartelijk applaus maar ook een kleine attentie als herinnering aan deze dag vanwege Ladies, Seniors, Men en Juniors: bloemstuk wordt overhandigd door kleinzoon Pepijn.

Graag nog een hartelijk applaus voor onze Voorzitter en hen beiden en we klinken met een glaasje.

Nicole Loquet