Nieuws

08:09: Seniors In

08:09: Seniors In

Geplaatst op 13-09-2022

Ondanks de afwezigheid van de interclubspelers  en speelsters waren er gisteren toch 49 deelnemers voor de wedstrijd.
In de ochtend was het ideaal golfweer met weinig wind en een lekker zonnetje, in de namiddag hadden we een valse start met een fikse regenbui, gelukkig was deze van korte duur en konden we daarna eveneens genieten van dat lekkere zonnetje.
Eerst was aangekondigd dat Eric en Arlette de wedstrijd zou sponsoren, maar door interclubverplichtingen kon dit niet doorgaan, daarom heb ik besloten om zelf samen met mijn vrouwtje Ingeborg deze wedstrijd te sponsoren.

25/08: Seniors Super Cup

25/08: Seniors Super Cup

Geplaatst op 25-08-2022

Na één van de seniorwedstrijden begin dit jaar kwam Johnny bij mij met een idee.
Kunnen we eens een wedstrijd spelen "Dames" tegen "Heren", in de vorm van een Rydercup of Solheimcup.
Zogezegd zo gedaan, de koppen werden bij elkaar gestoken en de Supercup werd geboren.
Het senario zou zijn dat 18 Dames tegen 18 Heren streden over 4 x 9 holes, '4BBB, Scramble en 2 x Single.
Eerst werd 11 juli geprikt als datum voor de Supercup, maar door het drukke programma werd het verplaatst naar 25 augustus.
De inschrijvingen kwamen vlot binnen en snel zat de wedstrijd vol met 18 dames en 18 heren.

11/08: Seniors In

11/08: Seniors In

Geplaatst op 12-08-2022

Dat we dit jaar een topzomer hebben is een meevaller. Donderdag was het niet anders, lekker warm en niet te veel wind, echt wat je nodig hebt om te golfen en dat kon je zien aan de topscorers die behaald werden.
64 seniors streden voor de prijzen, die geschonken werden door Isabelle en Christophe van Enerheat bv (zonnepanelen, thuisbatterijen,...) Er waren twee prijzen in elke reeks + longest drive en nearest to the pin dames en heren te winnen.

25/07: Seniors Out @ Wimereux

25/07: Seniors Out @ Wimereux

Geplaatst op 03-08-2022

Maandag was het onze uit wedstrijd naar Wimereux, dat alom gekend is om zijn mooie golf en zijn uitdagende greens. Dat er steeds wind is, staat als een paal boven water en dat was nu niet anders, met een windkracht van 4 tot 5 moesten 30 seniors het weer en het terrein trotseren en dat deden ze met volle overgave. Twee dagen voor de wedstrijd contacteerde Patrick “Krulle” Verhelle mij om de wedstrijd te sponsoren. Krulle zorgde voor enkele topwijntjes voor de beste brut en voor eerste en de tweede in de stand. Ook was er een prijs voorzien voor de speler met de meeste kruisjes of de grootste tegenslag.