Archief

20/06: Senior In

20/06: Senior In

Geplaatst op 20-06-2024

Droge omstandigheden, mooi terrein, maar relatief weinig deelnemers (30)voor deze 5de wedstrijd  van onze stableford competitie. Een gulle sponsor, Sandor Toth, zorgde al bij de inschrijving voor een presentje voor alle deelnemers onder de vorm van een pitchvork! Wou hij daar iets mee zeggen?
Buiten de klassieke 1ste  prijzen in elke categorie was er ook een nearest tot he pin voor de dames op hole 8 en een longest drive voor de heren op hole 3.
Er werden mooie scores behaald en we konden na afloop toch nagenieten op het terras met een drankje. Onze sponsor van de dag, Sandor Toth,  kreeg een warm applaus bij aanvang van de prijsuitreiking.
De winnaars van de dag in de verschillende categorieen kregen een fles wijn en de 2 nevenprijzen werden beloond met een fles vodka!

19/6: 1e. ontmoeting Senior Short Tour @ Westgolf

19/6: 1e. ontmoeting Senior Short Tour @ Westgolf

Geplaatst op 19-06-2024

Zon, windje... Ideaal golfweer voor de 1e. SST-wedstrijd Westgolf tegen Ieper Open.
Winnaars Westgolf 5,5 tegen 3,5 voor Ieper Open. 
Proficiat aan alle deelnemers !!

06/06: Seniors In

06/06: Seniors In

Geplaatst op 07-06-2024

Deze wedstrijd werd gesponsord door de captain. Er waren liefst 10 prijzen te verdelen.Het waren deze keren prijzen die men niet echt verwacht had, maar zeker zullen gewaardeerd worden!
Het aantal deelnemers (31) viel spijtig genoeg wat tegen in vergelijking met de 2 vorige wedstrijden op Westgolf waar we meer dan 40 deelnemers telden. Aan het weer zal het zeker niet gelegen hebben, een stralende lentezon en nauwelijks wind.
Een negatieve randbemerking is wel het feit, te vernemen na de wedstrijd, dat een paar mensen met mekaar verbaal in de clinch zijn gegaan. Hier kan ik echt geen begrip voor opbrengen, laat dat duidelijk zijn. Maar dat kon zeker de pret niet bederven, genieten in het zonnetje van een lekker glas met een gezellige babbel, zo hoort het.

23/05: Seniors Out @ Puyenbroeck

23/05: Seniors Out @ Puyenbroeck

Geplaatst op 24-05-2024

HET VENIJN ZAT IN DE STAART!

Een enthousiast gezelschap van 29 seniors melde zich aan op het prachtige domein van Puyenbroeck. Een warm zonnetje en nauwelijks wat wind verwelkomde ons bij de start van flight 1 rond het middaguur. Voor de laatste flight was het ondertussen al na één uur.
Af en toe dreigende wolken en heel even een kort buitje maar we leken buiten schot te blijven van de voorspelde regen!
Het moet gezegd, deze golfcourse maakt indruk bij iedereen. Prachtig decor van fauna en flora in een rustgevende omgeving, maar wel uitdagend wegens de afstanden, zowel van de holes als de afstanden ertussen.