Archief

05/09: Seniors In - Wedstrijd 9

05/09: Seniors In - Wedstrijd 9

Geplaatst op 06-09-2024

Deze wedstrijd telde ook mee voor de Race for gold. Er werd zowel in de ochtend als in de namiddag gespeeld. Met 48 deelnemers hadden we een ruime opkomst.
Een zonnige dag kregen we niet, maar het was wel droog. Alleen het voortdurend geluid van een opstijgend vliegtuig boven Westgolf werkte wat storend. Toch had dit blijkbaar geen invloed op de resultaten, vele mooie scores! Danny Poppe zorgde voor nog wat extra prijzen onder de vorm van wedstrijd balletje, waarvoor dank!

Seniors' Out @ L'Empereur: 29 & 30/08/24

Seniors' Out @ L'Empereur: 29 & 30/08/24

Geplaatst op 31-08-2024

Mijn allereerste Out organisatie met 1 overnachting was een schot in de roos.
Het ganse plaatje was dik in orde : logeren in prachtige kamers, bar, restaurant en prachtige maar wel uitdagende (lastig) golfbaan, met daar bovenop een zeer enthousiaste groep van 20 mensen die er zin in hadden! Krijg je daar nog 2 dagen prachtig zomerweer bovenop.
Op dag één maakten we er een wedstrijdje van met een scorekaart en een kleine prijsuitreiking ’s avonds tijdens het diner. De eerste 2 dames en de eerste 2 heren mochten een flesje wijn in ontvangst nemen. Het was gezellig tafelen en babbelen na onze 1ste geslaagde dag die eindigde in de bar. Misschien een gelukje dat de bar sloot om 10u, zo was iedereen fris voor dag 2.

22/08: Senior In Sponsored by Paul Pinson

22/08: Senior In Sponsored by Paul Pinson

Geplaatst op 23-08-2024

Deze donderdag 22 augustus 2024 was een zeer geslaagde feestelijke wedstrijd!
De sponsor van de dag Paul Pinson vierde namelijk zijn jubileum van 60 jaar gehuwd met Mia, een niet alledaagse gebeurtenis! Dus wou hij dat deze wedstrijd een onvergetelijke dag was voor hem. En of hij daar in geslaagd is! Ook zijn zoon Anthony van Immo Pinson en schoondochter waren aanwezig vanaf de prijsuitreiking.
Bij de inschrijving kreeg elke deelnemer al een pakje lekkere koekjes bij zijn scorekaart!
De wedstrijd was goed bezet met 3 flights van 3  in de ochtend en 35 spelers in de namiddag.
Iedereen was blijkbaar sterk gemotiveerd om één van de vele prijzen in de wacht te slepen, dat was te merken aan de vele hoge scores.
Alvorens te beginnen met de indrukwekkende prijsuitreiking vond ik het als captain mijn plicht om Paul en Mia eerst zelf in de bloemetjes te zetten in naam van alle Seniors! Er werd na de prijsuitreiking ook nog een tournee generale gegeven door onze gulle sponsor samen met enkele warme hapjes. Nadien genoten we nog verder aan tafel gegaan met flink wat volk!
FOTO's

08/08: Seniors Out @ De Kluizen

08/08: Seniors Out @ De Kluizen

Geplaatst op 08-08-2024

Een prachtige golfdag en een héél blije Captain!
Eddy was héél tevreden met de grote opkomst (34 spelers) voor deze out op De Kluizen : een mooi verzorgd en technisch terrein!
Kleine correctie ivm met de strokes en afslagplaatsen van de Rabbits: De kaarten waren opgemaakt op Tee Geel voor de Heren,
maar zij speelden van Tee rood en kregen hierdoor enkele strokes minder..
Dit werd echter pas s'avonds aangepast bij ingeven van de scores... dus andere winnaars...

31/07: SST Westgolf - Golfschool Gent

31/07: SST Westgolf - Golfschool Gent

Geplaatst op 31-07-2024

De derde wedstrijd in deze competitie was voor ons team van groot belang als we de finale nog wilden bereiken. Verliezen mocht dus zeker niet!
Het werd uiteindelijk een zeer spannende wedstrijd die beslecht werd met een gelijkspel. Nadien werd er gezellig getafeld bij de lekkere mosselen of een steak tartaar!
Na 3 wedstrijden staat GG aan de leiding met 5 punten, wij staan tweede met 3 punten.
Allebei spelen we onze laatste wedstrijd uit bij Ieper Open. Er blijft dus nog een waterkansje over.
Bedankt aan team Westgolf voor hun inzet!
Onze laatste wedstrijd spelen we uit bij Ieper Open op woensdag 21 augustus.
Eddy

18/07: Seniors 4 BBB team kwalificatiewedstrijd Golfvlaanderen

18/07: Seniors 4 BBB team kwalificatiewedstrijd Golfvlaanderen

Geplaatst op 18-07-2024

De wedstrijd werd gespeeld over 18 holes in de formule 4BBB Stableford. Hier volgt een overzicht van de kwalificaties en prestaties van de dag.
Wedstrijdformule en Kwalificatievoorwaarden
Wedstrijdformule: 4BBB Stableford
Kwalificatievoorwaarden: Teams met een gezamenlijke Hcp Index van maximaal 44,0 bij inschrijving:
Teams kunnen bestaan uit 2 dames, 2 heren, of 1 heer en 1 dame.

04/07: Seniors Out Duinkerke

04/07: Seniors Out Duinkerke

Geplaatst op 05-07-2024

Onze 2de out van dit seizoen telde weinig belangstelling met slechts 24 deelnemers.
Is er een reden voor de matige interesse? Ik zou het graag weten.
De afwezigen hadden ongelijk, het was een mooie zonnige namiddag! Deze prachtige golf course blijft echter een uitdaging, hier goed presteren is geen makkie!
Zo stellen we dat ook vast in de uitslag, vrij lage scores en toch een aantal mooie scores!

20/06: Senior In

20/06: Senior In

Geplaatst op 20-06-2024

Droge omstandigheden, mooi terrein, maar relatief weinig deelnemers (30)voor deze 5de wedstrijd  van onze stableford competitie. Een gulle sponsor, Sandor Toth, zorgde al bij de inschrijving voor een presentje voor alle deelnemers onder de vorm van een pitchvork! Wou hij daar iets mee zeggen?
Buiten de klassieke 1ste  prijzen in elke categorie was er ook een nearest tot he pin voor de dames op hole 8 en een longest drive voor de heren op hole 3.
Er werden mooie scores behaald en we konden na afloop toch nagenieten op het terras met een drankje. Onze sponsor van de dag, Sandor Toth,  kreeg een warm applaus bij aanvang van de prijsuitreiking.
De winnaars van de dag in de verschillende categorieen kregen een fles wijn en de 2 nevenprijzen werden beloond met een fles vodka!

19/6: 1e. ontmoeting Senior Short Tour @ Westgolf

19/6: 1e. ontmoeting Senior Short Tour @ Westgolf

Geplaatst op 19-06-2024

Zon, windje... Ideaal golfweer voor de 1e. SST-wedstrijd Westgolf tegen Ieper Open.
Winnaars Westgolf 5,5 tegen 3,5 voor Ieper Open. 
Proficiat aan alle deelnemers !!

06/06: Seniors In

06/06: Seniors In

Geplaatst op 07-06-2024

Deze wedstrijd werd gesponsord door de captain. Er waren liefst 10 prijzen te verdelen.Het waren deze keren prijzen die men niet echt verwacht had, maar zeker zullen gewaardeerd worden!
Het aantal deelnemers (31) viel spijtig genoeg wat tegen in vergelijking met de 2 vorige wedstrijden op Westgolf waar we meer dan 40 deelnemers telden. Aan het weer zal het zeker niet gelegen hebben, een stralende lentezon en nauwelijks wind.
Een negatieve randbemerking is wel het feit, te vernemen na de wedstrijd, dat een paar mensen met mekaar verbaal in de clinch zijn gegaan. Hier kan ik echt geen begrip voor opbrengen, laat dat duidelijk zijn. Maar dat kon zeker de pret niet bederven, genieten in het zonnetje van een lekker glas met een gezellige babbel, zo hoort het.

eerste vorige 1 laatste
Archief