23/05: Seniors Out @ Puyenbroeck

Maar het was een deel van de flights niet gegund het parcours droog af te werken. Als laatste flight kregen we bij aanvang van hole 16 de zondvloed over ons. Gelukkig voor ons was net daar een schuilhut. Bijna 20 minuten lang gutste de regen uit de hemel. De flights voor ons hadden minder geluk en hadden enkel een paraplu! Daarna was de zon terug van de partij maar verder spelen dat had geen zin meer. De greens en de fairways stonden blank.

Uiteindelijk werd een uitslag opgemaakt over 15 holes om iedereen gelijk te behandelen.Spijtig genoeg vindt je altijd iemand die weinig begrip kan tonen voor een situatie waar niemand iets kan aan doen. Iedereen werd nog eens getrakteerd op een tournee generale om het leed wat te verzachten, van het lange wachten.  Een woordje van dank aan Stef Dekock van de1ste flight die geduldig gewacht heeft en zich nuttig maakte met het bjhouden van de scorekaarten.

Mijn excuses voor de mensen die zonder regen uitgespeeld hebben en een mooie score hebben gehaald en daarvoor niet beloond zijn.

uitslag over 15 holes :

Dames 1 : De Cuyper Katrien 29 ptn

Dames 2 : De Tollenaere Rosa 19 ptn

Heren 1 : Tavernier Pierre 30 ptn

Heren 2 : DHondt Eddy 25 ptn (prijs doorgegeven aan 2de : Goossens Hans 23 ptn)

Dames 70 + : Savenberg Annie 15 ptn

Heren 70 + : Gevers Jean 27 ptn 

Zo eindigde deze wedstrijd op een anti climax! Spijtig, want hier willen velen graag nog eens terugkomen.

Tegen de natuurelementen valt immers weinig te doen.

Toch was het een leuke golfdag en onthouden we alleen maar het positieve.

Volgende wedstrijd op Westgolf, gesponsord door de captain!

Eddy